© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

U doet toch ook mee...? Op woensdag 13 april organiseert Rotary Club Vlaardingen het Groot Vlaardings Dictee.

GROOT VLAARDINGS DICTEE

U doet toch ook mee... met het Groot Vlaardings Dictee?

Op woensdag 13 april organiseert Rotaryclub Vlaardingen voor de vierde keer het Groot Vlaardings Dictee. Dit jaar wordt het Dictee geschreven door Jan van Hemert en voorgedragen door Burgemeester Bert Blase. 

Het dictee is naast een test van ieders spelvaardigheid en een gezellig samenzijn natuurlijk vooral bedoeld om geld in te zamelen voor het goede doel. 

Dit jaar gaat het hierbij om de Federatie Broekpolder en dan specifiek om de financiële ondersteuning voor het Educatief Archeologisch Erf, plus een aantal lokale goede doelen. 

Voor het Dictee is het de bedoeling dat er teams geformeerd worden van maximaal 10 personen. Bedrijventeams, vriendenteams, beroepenteams, het kan allemaal. 

Het inschrijfbedrag is € 1.000,- per team, maar meer mag uiteraard ook. Graag zelfs! 

Individueel inschrijven is echter óók mogelijk. U wordt dan in een gemengd team geplaatst. Het inschrijfgeld is dan € 100,- per persoon. U mag uzelf natuurlijk laten sponsoren.

Het team met de minste fouten - alle individuele scores worden bij elkaar opgeteld - wint de hoofdprijs: een geheel verzorgd avondje uit in het Delta Hotel voor het hele team! Het team met de hoogste sponsorbijdrage wint een prachtige wisselbeker. 

U doet toch ook mee?

Vul dan het inschrijfformulier in en stuur dat naar: of mail dat naar: of neem contact op met Thierry 't Hart via 06-11815818.