© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Bert van 't Veer

Bert van ‘t Veer

Bert is Accountant- Administratieconsulent van beroep en vervult vanuit zijn eigen bedrijf diverse functies, zoals directeur, accountant-adviseur, risk coach en compliance officer.

Bert heeft na zijn beroepsopleiding AA-accountant de specialisatie Milieu Accountant aan de VU gevolgd.

Hoogtepunt in zijn carrière is het behalen van het accountantsdiploma in 1989 en het mede eigenaar worden van accountantskantoor Grant Thornton.

Trots is Bert op de mede-oprichting van het bedrijf Groene Hart Energie. Een voorbeeld van het door Bert zo gewenste openen van nieuwe wegen.

Voor de maatschappelijke activiteiten heeft Bert een mooie volzin: Zinvol werken in ruime zin bepaalt mijn leven en geeft de meeste voldoening.

Een mooi voorbeeld hiervan is de betrokkenheid bij Stichting Vrienden van het Schoutenhuis in Alphen a/d Rijn.

Het lidmaatschap van de Rotary heeft Bert veel gebracht. Onder meer een breed netwerk van mensen uit verschillende sectoren, sociaal-maatschappelijke activiteiten die er toe doen, vriendenclub, toegang tot Rotary evenementen, persoonlijke ontplooiing en het verkrijgen van diversiteit.

Bert heeft veel voldoening gehaald uit zijn bestuursfuncties penningmeester en voorzitter. Als voorzitter stond Bert aan de wieg van de realisatie van nieuwe evenementen.

Samenwerken en schouders er onder zetten in commissiewerk. Een succesvol resultaat geeft dan een geweldige kick.

Bert waardeert de activiteiten van de cultuurcommissie, bijvoorbeeld de stedenreis en architectuurwandelingen,

Zijn vrije tijd besteedt Bert aan lange afstand fietsen en wandelen, maar ook aan golf, reizen, lezen, koken, doe het zelven en het uitvoeren van diverse bestuursfuncties.