© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Gertjan Visscher

Gertjan Visscher

Als vanzelfsprekend heeft Gertjan, vanwege het aannemersbedrijf GWW van zijn vader, het Aannemersdiploma GWW gehaald. Met dit diploma en zijn ervaringen “ondergronds” heeft hij zich verder gespecialiseerd als bouwkostendeskundige.

Op dit moment is hij hoofd van de afdeling Bouwkostenmanagement bij Alphaplan.

Direct benoembare hoogtepunten heeft Gertjan niet in z’n carrière. Wel een aaneenschakeling van momenten waarop een daadwerkelijke inbreng van hem in projecten ook heeft bijgedragen aan het tot stand komen van het project.

Het mooiste blijft toch wel het daadwerkelijk in uitvoering komen van een voorbereid project.

Waardevolle momenten haalt Gertjan vooral uit het dingen doen. Vooral de jeugdactiviteiten binnen de Rotary vindt hij fijn om te doen. Voorbeelden zijn het lesgeven voor het project Wandelen voor Water, het Vlielandkamp en ook de Summertour jeugduitwisseling.

Gertjan is lid geworden om verder te kunnen kijken in de wereld. Verder dan je eigen vriendengroep en werkgebied. Wat wordt er nog meer gedaan in de grote wereld en wat kun jej daarvan opsteken. Dit ook om gezamenlijk de maatschappij (verder) te helpen.

Gertjan vond het leukste binnen de Rotary het organiseren van de Summertour jeugduitwisseling. Samen met je clubleden een programma opzetten waar de jeugd met plezier op terug kijkt. Dit samen doen geeft ook een andere band met je clubleden.

Verder is het golfen met clubleden erg leuk.

Hobby’s voor Gertjan zijn uiteraard golfen, maar ook nog wandelen en lekker vakantie houden.