© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotarian of the Year 2019 bekend gemaakt

Rotarian of the Year 2019 bekend gemaakt

Tekst Frits Boddeman, foto’s Sandra van der Meulen en Frits Boddeman | 17/12/2019

Naar goed gebruik werd aan het einde van het kalenderjaar, tijdens het kerstdiner, bekendgemaakt aan welk clublid de titel ‘Rotarian of the Year 2019’ is toegekend. Voorzitter Frank van Batenburg overhandigde de aan de titel verbonden felbegeerde wisseltroffee aan Carola de Ruijter.

Tijdens zijn toespraak hield Frank de spanning er in door niet direct de naam, maar eerst een aantal kenmerken van de genomineerde op te sommen:

>

bovengemiddelde betrokkenheid in alles wat de club aangaat en minimaal even zo grote bereidheid om actief bij te dragen in de diverse projecten;

>

goede ambassadeur voor onze club en bovendien actief in diverse commissies in de regio Waterland en ons district (1580);

>

tot slot is de Rotarian of the Year een inspirator voor ons allen, brengt ‘service above self’ in de praktijk en is een onuitputtelijke bron van energie en ideeën.

Het kerstdiner werd dit jaar genoten in de restaurant De Reghter in de Rijp, waar ons een uitstekend verzorgd en vooral smakelijk 7-gangendiner werd geserveerd.ZIE OOK:
Fotoalbum: Kerstdiner 17/12/2019