© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Knallende Spring Dance Party

Knallende Spring Dance Party

Door: Frits Boddeman | 19/03/2011

Kleurige shirts, korte rokjes, wapperende haren, dansschoenen, en tulpen, heel veel tulpen! Het was er allemaal en de SPRING DANCE PARTY, georganiseerd door RC Purmerend-Weidevenne, was dan ook een geweldig succes.

Dansen tot in de late uurtjes

Clubleden en genodigden, waaronder rotarians uit de regio, maakten er op 19 maart 2011 een fantastisch feest van in de door een aantal clubleden fraai versierde lobby en de Barplaza van Hampshire Golfhotel Waterland. Geheel in overeenstemming met het jeugdige elan van de club werd de avond muzikaal gevuld door een swingende DJ, afgewisseld met enkele live optredens. Tot in de late uurtjes was het volop dansen geblazen. En om de energie op peil te houden was er een onafgebroken stroom van door clubleden zelf gemaakte hapjes. Er wordt nu al gesproken over een herhaling volgend voorjaar!

Steun aan lokale goede doelen

Dat de avond stond in het teken van de lente moge duidelijk zijn! Maar natuurlijk werd niet voorbij gegaan aan de servicegedachte. Het batig saldo van de avond is bestemd voor ondersteuning van (lokale) goede doelen. Ook waren de vrijwilligers van de Stichting ‘Wij Allemaal’, een stichting die een ontmoetingsplek biedt aan kankerpatiënten en vele activiteiten organiseert, uitgenodigd om een avond te komen genieten. Verder kon, namens de Rabobank Purmerend, een cheque worden overhandigd aan de voorzitter van het binnenkort te openen Hospice ‘In Vrijheid‘ te Purmerend. En na afloop van het feest werden ook de eerder genoemde tulpen verkocht ten bate van het goede doel.

ZIE OOK:
Fotoalbum: Spring Dance Party 19/03/2011