© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

21 maart 2012: Burgemeester Lokker spreekt over de Bollengemeente

21 maart 2012: Burgemeester Lokker spreekt over de Bollengemeente

Op 21 maart 2012 vond in de Christinazaal van Huis ter Duin met schitterend uitzicht op een mooie zonsondergang de slotavond plaats van de Avondjes van Acht (discussieavondjes bij clubleden thuis), waarvan het onderwerp dit jaar was de mogelijke fusie van Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom en Noordwijkerhout tot een Bollengemeente.

Zoals men kan lezen in de pers, wil in elk geval Noordwijkerhout daar niet aan, omdat men niet alleen bang is voor het verlies van de eigen identiteit, maar evenzeer, of nog meer, voor het verlies van de klaarblijkelijk enorme rijkdommen aldaar aan met name de armoedzaaiers uit Noordwijk. Zo staat dat niet in de pers natuurlijk, maar het geeft wel weer wat er in Noordwijkerhout (ongeveer) leeft. Die visie werd op deze schitterende lente avond overigens ook door een aanrtal clubleden uit Noordwijkerhout verwoord...

Enfin, het was een mooie avond en Burgemeester Lokker van Noordwijk hield een zeer interessante voordracht, die tot veel discussie leidde. Voor de meeste clubleden was dit ook de eerste kennismaking met de nieuwe burgemeester en na afloop heerste het algemene gevoel dat de burgemeester die zeer goed doorstaan had!

Afbeelding 82.png

Burgemeester Jan Pieter Lokker van Noordwijk

met de give-away van Rotaryclub Noordwijk en omstreken:

de vuurtoren met clublogo en met echt licht...

gevolgd door een ook door voorzitter

Cor van den Bos uitgereikte fles wijn...