© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

3 september 2011: RC Noordwijk eo levert topprestatie bij Hakken in ’t Zand

3 september 2011: RC Noordwijk eo levert topprestatie bij Hakken in ’t Zand

Een zware delegatie van RC Noordwijk en omstreken heeft deel genomen aan het door de dochterclub RC Noordwijk Duin – en Bollenstreek georganiseerde Hakken in ’t Zand, waarvan de opbrengst ten goede komt van Stichting Cucu, Doe een wens en End Polio Now.

Op een voor het eerst sinds mensenheugenis weer eens schitterende stranddag gaven de uitverkorenen van onze club er tegen half vijf de voorkeur aan om niet met een biertje op het terras te gaan zitten, zoals de rest van Nederland, maar in plaats daarvan de clubkleuren te verdedigen in dit geweldige en inmiddels traditionele touwtrekfestijn.

De wedstrijden vonden plaats in Katwijk, net ten noorden van de monding van de Rijn, bij Strandpaviljoen Het Wantveld.

touw2.jpg

Het team aan het werk…

touw3.jpg

even leek het fout te gaan…

...maar schijn bedriegt, want....

touw1.jpg

....uiteindelijk liet het gladiatorenteam gewoon een diepe indruk bij alle toeschouwers achter!

V.l.n.r.: Brein EJ, Captain Nico, spierbundels Wiegert en Gert en piece de resistance Frans. Mental Coach / Inspirator / Archivaris / Spierbundel Bart staat helaas slechts met z’n, overigens indrukwekkende, schaduw op deze overwinningsfoto.

De club is trots op jullie inspanningen! De huldiging zal komende woensdag in de gezellige beslotenheid van onze eigen club plaatsvinden bij de Katwijkse Zeilvereniging Skuytevaert.

De verplichte fotosessie na afloop…

Voor de lokale pers of voor het familiealbum? De frêle schaduwen geven het antwoord.

Zo’n dag was ‘t…De Zeilvereniging Noordwijk die onder een staalblauwe lucht haar zeilwedstrijd bij ontstentenis van wind van enig belang ziet mislukken. En jammer voor de zeilers, maar de rest van Nederland was daar nu dan een keertje wel blij mee.

2011, Het jaar waarin de zomer op zaterdag 3 september viel!