Golftoernooi

< terug naar overzicht

Projectgegevens

Datum project
11 mei 2012
Netto resultaat
€ 15.000,00
Jaar van begunstiging
2012
Plaats project
Amsterdam
Website project
 
Verantwoordelijke
Tijdsinvestering
Personen nodig
Club
Amsterdam-Arena
Regio
Amsterdam-Historisch
District
District 1580 RI

Soort project

Rotary Foundation
Ja
Grant type
Matching Grant

Doel project

Doelcode
gehandicapten
Land begunstiging:
ALBANIA

11 Mei 2012 was er een All-Inclusive golftoernooi op de prestigieuze golfbaan van de Amsterdam Old Course voor de uiterst schappelijke prijs van 75 euro per persoon.

vanaf 15.00 is de ontvangst op de Amsterdam Old Course. Het Adres is: Zwarte Laantje 4, 1099 CE Amsterdam. Voor meer informatie over de locatie : http://www.amsterdamoldcourse.nl/

Voor de gevorderden is er een wedstrijd over 9 holes de start is vanaf 15.30 uur. De baan is deze middag exclusief beschikbaar voor deelnemers aan onze wedstrijd.

Voor de mensen die graag willen kennismaken met de sport of nog even willen oefenen, is er een clinic onder begeleiding van diverse golfprofessionals.

Om 18.00 uur kan men nagenieten met een BBQ en wat drankjes. Indien er alleen interesse is voor het eten en drinken kan men zich voor 50 euro per persoon aanmelden.

Dit alles staat in het teken van het goede doel. Rotary Club Amsterdam Arena zet zich ditmaal in voor het verbeteren van de mensonterende omstandigheden binnen een psychiatrische instelling in onze eigen achtertuin: Albanië. Psychiatrisch Ziekenhuis ‘Sadik Dinçi’ ,gelegen in een van de armste Europese landen, zal van diverse noodzakelijke benodigdheden worden voorzien in samenwerking met een of meer Albanese Rotary clubs. Rotary international zal de opbrengst verdubbelen.

Aanmelden kan via het onlineformulier op www.rcamsterdamarena.nl of golf@rcamsterdamarena.nl s.v.p. vermelden welke van de activiteiten de voorkeur geniet, of er een voorkeur voor een flight en eventueel handicap; De betaling kan worden overgemaakt op rekeningnummer 46.29.54.706 t.n.v. Stichting Service Rotary Amsterdam-Arena o.v.v. Golf 2012 (De stichting heeft een officiële ANBI status, deelname is dus fiscaal voordelig).