Haringparty Almere

< terug naar overzicht

Project foto's

Haringparty 2019
  1. Haringparty 2019

Projectgegevens

Datum project
23 juni 2021
Netto resultaat
€ 20.000,00
Jaar van begunstiging
2021
Plaats project
Bakboord Almere-Haven
Website project
www.haringpartyalmere.nl
Verantwoordelijke
Paul Offerman
Tijdsinvestering
200
Personen nodig
8
Club
Almere-Weerwater
Regio
Het Gooi
District
District 1570 RI

Soort project

Rotary Foundation
Nee
Soortcode
fundraising

Doel project

Doelcode
burgerij
Plaats en land begunstiging
Almere in NETHERLANDS
Website doel:
www.haringpartyalmere.nl

Haringparty Almere kiest goede doelen voor editie 2020 en verplaatst het evenement naar woensdag 23 juni 2021.

Op woensdag 24 juni 2020 zou voor de 4e keer de Haringparty Almere georganiseerd worden door de gezamenlijke Almeerse Rotaryclubs en Innerwheel Almere ‘t-Gooi. De Corona crisis heeft ook hier roet in het eten gegooid. Echter, we treuren niet, zorgen dat we gezond blijven en stellen het evenement gewoon een jaar uit.

Traditie is dat er tijdens de Haringparty een veiling wordt gehouden voor een Almeers goed doel onder leiding van veilingmeester Annemarie Jorritsma, senator 1e kamer en voormalig burgemeester van Almere. Tijdens eerdere edities werd er geld ingezameld voor Stichting Alkind, kinderdagcentrum Zeedauw, het Hospice Almere, De Vrijwilligers en Mantelzorg Centrale Almere en Stichting Broodje Hagelslag.

Voor de editie 2020 2021 hebben de bovenvermelde serviceclubs nominaties gedaan waaruit het bestuur een keuze gaat maken. De genomineerden werden uitgenodigd om een Pitch te houden op 28 november 2020 een Pitch te houden.

Het bestuur van de Haringparty Almere heeft de volgende 2 goede doelen uitgekozen.

Almere Jungle wil graag een tovertafel!

Almere jungle is niet zomaar een dierenpark! Alle dieren zijn afkomstig uit de opvang en ze bieden mensen met een beperking een zinvolle dagbesteding en re-integratie mogelijkheden. Om de dagbestedingen zo effectief en leuk mogelijk te maken wil Almere Jungle heel graag een Tovertafel! Met de tovertafel worden door middel van speelse interactieve lichtprojecties kinderen verleid om in beweging te komen en samen plezier te hebben. Meer informatie: https://almerejungle.nl/

Stichting Weet hoe je leeft! wil graag een huiskamer!

Stichting Weet hoe je leeft! biedt dagbesteding, leerwerkplekken en beschutte werkplekken aan mensen met een tijdelijke of langdurige afstand tot de arbeidsmarkt. De mooie ligging in de Buitenvaart geeft het een gevoel van in een buitengebied te zijn. Steeds vaker ontvangen we verzoeken van ouderen, maar helaas kunnen we hen nog geen ruimte bieden. Voor onze ouderen is de komst van een knusse huiskamer in de kas hard nodig. Meer informatie: https://www.weethoejeleeft.nu/