De Wensboom

< terug naar overzicht

Projectgegevens

Datum project
15 december 2018
Netto resultaat
€ 11.750,00
Jaar van begunstiging
2018
Plaats project
Hellevoetsluis
Website project
https://www.rotary.nl/hellevoetsluis/nieuws/derotarywensboom-20181002/
Verantwoordelijke
Jacob den Bakker
Tijdsinvestering
Personen nodig
Club
Hellevoetsluis
Regio
Rotterdam - linker Maasoever
District
District 1600 RI

Soort project

Rotary Foundation
Nee
Soortcode
sport

Doel project

Doelcode
burgerij
Plaats en land begunstiging
Hellevoetsluis in NETHERLANDS
Website doel:
https://www.rotary.nl/hellevoetsluis/nieuws/derotarywensboom-20181002/

https://voorne.rotarysantarun.nl/wp-content/uploads/sites/58/2017/10/rotery-300x124.png

<persbericht>

Hellevoetsluis, 13 oktober 2018

De Rotary Wensboom, doe een wens voor uw medemens!

Rotaryclub Hellevoetsluis met nieuw initiatief nog actiever voor Hellevoetsluis!

Afgelopen woensdag is in het Cultuurhuis de Rotary Wensboom onthuld, een nieuw initiatief van Rotaryclub Hellevoetsluis. De Wensboom komt op verschillende momenten op diverse locaties in Hellevoetsluis te staan. Alle inwoners van Hellevoetsluis worden opgeroepen om zoveel mogelijk wensen voor een medemens te doen. Ongetwijfeld kent u mensen in uw omgeving of buurt die in het zonnetje moeten worden gezet of die gewoon extra hulp goed kunnen gebruiken. RC Hellevoetsluis gaat proberen om gedurende het jaar zoveel mogelijk wensen in vervulling te laten gaan!

Bij de wensboom liggen wenskaarten waarop u uw wens kunt schrijven. Het is enorm belangrijk dat u de wens zo goed mogelijk op de kaart omschrijft en dat u uw persoonlijke gegevens invult zodat RC Hellevoetsluis contact met u kan opnemen indien de wens gekozen wordt om in vervulling te laten gaan.

Het mag dus elke wens zijn die u maar kunt bedenken, als deze maar ten goede komt aan de medemens, een wens waar een andere mens gelukkig van wordt, een wens die een positieve bijdrage aan de Hellevoetse samenleving heeft of een wens voor iemand om bepaalde deuren te open die anders gesloten zouden blijven. Kortom wensen waarvoor RC Hellevoetsluis gaarne bereid is om de handen voor uit de mouwen te steken!

U kunt uw wens (of nadere vragen) ook mailen naar wensboom@rotaryhellevoetsluis.nl.

Meer informatie over de Rotary Hellevoetsluis? Kijk dan op en www.rotaryhellevoetsluis.nl of via FB Rotary Hellevoetsluis. Ook kan een mail worden verzonden naar: info@rotaryhellevoetsluis.nl

Rotaryclub Hellevoetsluis, Service above self!

Noot voor de redactie:

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met: Wendy Hofman, PR commissie Rotary Hellevoetsluis, emailadres: whofman@derodedraad.nu. Uw fotograaf Wil van Baalen heeft van de onthulling foto’s gemaakt.