Drumband Juliana

< terug naar overzicht

Projectgegevens

Datum project
30 juni 2017
Netto resultaat
€ 800,00
Jaar van begunstiging
2014
Plaats project
Tilburg
Website project
http://www.dpj-tilburg.nl/
Verantwoordelijke
Tijdsinvestering
Personen nodig
Club
Tilburg-Triborch
Regio
Midden-Brabant
District
District 1610 RI

Soort project

Rotary Foundation
Nee
Soortcode
inzameling

Doel project

Doelcode
gehandicapten
Plaats en land begunstiging
Tilburg in NETHERLANDS
Website doel:
http://www.dpj-tilburg.nl/

Drumband Prinses Juliana is een heel bijzondere drumband uit Tilburg. De leden van deze band zijn verstandelijk beperkt. Het hoeft geen betoog dat vooral voor hen het lidmaatschap van de drumband meer betekent dan alleen het bespelen van een instrument.

Met ongekende ijver en enthousiasme repeteren zij onder de bezielende leiding van instructeur Wil Koenraat, die deze functie heeft overgenomen na het overlijden van de eerste instructeur. U zult verbaasd staan over de resultaten die zij, als beloning voor deze inzet, weten te bereiken.

Wie deze band ooit aan het werk heeft gezien of gehoord, zal zeker beamen dat ze vanwege hun bijzondere functie MOET blijven bestaan. Geen eenvoudige opgave. Gelukkig kan het bestuur al jaren rekenen op vrijwillig(st)ers die geheel belangeloos, elke week opnieuw, bereid zijn die ondersteuning te geven, die zo onontbeerlijk is.

Bovendien zijn er ook nog vrienden van DPJ (zoals de band in de wandelgangen genoemd wordt) die als donateur hun steentje bijdragen om het voortbestaan te verzekeren.

Kom vrijblijvend eens een kijkje nemen tijdens een repetitie op dinsdagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur in het gebouw van Jong Nederland aan de Vredeman de Vriesstraat 38a in Tilburg.