Sandro's Kitchen 2.0

< terug naar overzicht

Project foto's

Sando's Kitchen 2.0
  1. Sando's Kitchen 2.0

Projectgegevens

Datum project
23 mei 2014
Netto resultaat
€ 25.750,00
Jaar van begunstiging
2014
Plaats project
Lisse
Website project
 
Verantwoordelijke
Tijdsinvestering
Personen nodig
Club
Lisse-Bollenstreek
Regio
Rijn- en Bollenstreek
District
District 1600 RI

Soort project

Rotary Foundation
Nee
Soortcode
festiviteit/festival

Doel project

Doelcode
burgerij
Plaats en land begunstiging
Nieuw Vennep in NETHERLANDS
Website doel:
www.adamashuis.nl

Persbericht

Dance Event Sandro’s Kitchen 2.0, wederom, geslaagd!

De bollenstreek danst voor het Adamas-inloophuis

Op vrijdag 23 mei gingen bijna 3000 bezoekers volledig uit hun dak voor het Adamas-inloophuis in de plantage van Kasteel Keukenhof. Daar werd het dance event Sandro’s Kitchen 2.0 gehouden, dat georganiseerd werd door de Rotary Club Lisse-Bollenstreek. De opbrengst van het event is voor het goede doel. Dit jaar is dat het Adamas-inloophuis te Nieuw-Vennep. Door de interessante line-up en mede dankzij de sponsoren is het weer een succesvol evenement geweest. Het uiteindelijke bedrag is hoger dan verwacht, er is ruim € 27.260,- opgehaald

Sandro’s Kitchen voor de tweede keer

Rotary Club Lisse-Bollenstreek haalde vorig jaar voor de eerste keer de bekende DJ Sandro Silva naar Landgoed Keukenhof voor het Goede doel. Inmiddels staat Sandro’s Kitchen goed op de kaart als succesvol evenement.

Ook dit jaar heeft het dance event een super mooi , voorlopig, bedrag opgehaald van 20.000 euro voor het Adamas-inloophuis. Hiermee kan het Adamas heel wat mensen ondersteunen in hun strijd tegen kanker. In de loop van deze week wordt het definitieve bedrag bekend gemaakt via Facebook.

Bekende DJ’s

Naast Sandro Silva waren ook bekende DJ’s als Lex Gaarthuis en de regionaal bekende Jasper Algera en Fabro en Deep van de party. Jong en oud genoten van de stevige beat. Hoogepunten van de avond waren Sandro’s nieuwe track “ Nuthin Under a Million “ en de uitreiking van de cheque door Bastiaan Ragas aan Nicky Westerhof, coördinator van het Adamas Inloophuis.

“Wij zijn niet alleen blij met dit enorme bedrag, maar vooral ook met de betrokkenheid van iedereen die aanwezig is, de inzet van de Rotary, het enthousiasme van alle vrijwilligers/sters en vooral ook de DJ’s die met passie draaiden voor het publiek., Super bedankt allemaal”, aldus Nicky Westerhof.

Sponsoren

In de VIP tent genoten de sponsoren, die dit evenement mogelijk maakten van de heerlijke hapjes en drankjes, verzorgd door “de Brave Hendrik” uit Lisserbroek. Op het scherm achter de DJ en tijdens de overhandiging van de cheque werden de sponsoren GoGoCar.nl, Pioneer, Volmerk, Horsman & Co., SNS Bank, Masfina, Hemlock, Mirage, Wesseling Transport, PKBV, Autoschade John de Groot bedankt.10 bezoekers wonnen een door Pionier gesponsorde koptelefoon.

De samenhorigheid hing in de lucht. De vrijwilligers van Adamas bestierde de garderobe met plezier en de Rotary–leden genoten van hun rol van verkeersleider tot barkeeper en van ticketverkoop tot toiletjuffrouw. .

Het Goede Doel

Voorafgaand aan het evenement bezochten de betrokken DJ’s en de leden van de Taskforce van Rotary Club Lisse-Bollenstreek het Adamas-inloophuis. Sandro Silva gaf o.a aan dat hij echt geraakt is door de warme deken van het Adamas-inloophuis, zij kunnen echt het verschil maken voor mensen met kanker. Iedereen is welkom om vrijblijvend binnen te lopen bij Adamas.


Als je op de hoogte wil blijven, wat er met het opgehaalde bedrag gedaan gaat worden like, dan www.facebook.com/sandroskitchen

Noot voor de redactie:

Indien er vragen of opmerkingen zijn kunt u contact opnemen met ondergetekende

Foto’s Arthur van Diest (www.arthurvandiest.nl)
PR en communicatie: Marcia de Wit 0642021359

marciadewit@gmail.com