Voedselbank Voorschoten

< terug naar overzicht

Projectgegevens

Datum project
13 april 2019
Netto resultaat
€ 3.000,00
Jaar van begunstiging
2019
Plaats project
Voorschoten
Website project
 
Verantwoordelijke
Floris van Gulick
Tijdsinvestering
8
Personen nodig
20
Club
Voorschoten-Leidschendam
Regio
Vliet en Ommelanden
District
District 1600 RI

Soort project

Rotary Foundation
Nee
Soortcode
inzameling

Doel project

Doelcode
burgerij
Plaats en land begunstiging
Voorschoten in ---
Website doel:
https://voorschoten.voedselbankennederland.nl/

Voorschoten, 14 april 2019

PERSBERICHT

 

Klanten van Hoogvliet geven ruim 2.000 producten aan Voedselbank Voorschoten

Ruim 2.000 producten. Dat is de geweldige opbrengst van de Paasactie voor Voedselbank Voorschoten. Rotary Club Voorschoten-Leidschendam organiseerde de inzameling afgelopen zaterdag bij Hoogvliet op de Veurseweg.

“We zijn de inwoners van Voorschoten en omgeving enorm dankbaar voor hun vrijgevigheid”, zegt Floris van Gulick, voorzitter van Voedselbank Voorschoten. “Geweldig ook, dat meer dan tweehonderd klanten van Hoogvliet een Gulle Doos doneerden. Met zo’n doos hielpen ze ons voor 4,99 euro in één klap aan een flinke hoeveelheid producten die we hard nodig hebben.”

De totale opbrengst helpt de Voedselbank om wekelijks een gevarieerd pakket samen te stellen voor gezinnen in Voorschoten die tijdelijk een steuntje in de rug nodig hebben. Van Gulick: “Het kan ons allemaal overkomen. Hartelijk dank aan alle klanten die hebben bijgedragen. Namens Rotary en de gezinnen die u hiermee bereikt wensen wij u fijne paasdagen.”

Lezers die niet aan de actie konden deelnemen maar de voedselbank wel willen steunen, kunnen een donatie overmaken op rekening NL71 RABO 0126 6428 50, t.n.v. stichting Voedselbank Voorschoten.

<< einde nieuwsbericht >>

Over Rotary Club Voorschoten-Leidschendam

Rotary is een wereldwijde organisatie van serviceclubs. Vanuit een sterke onderlinge kameraadschap zetten de leden zich in voor zinvolle lokale en internationale projecten. Rotary telt 1,2 miljoen leden, verspreid over 34.000 clubs in 200 landen. Rotary Club Voorschoten-Leidschendam werd opgericht in 1952 en heeft op dit moment 41 leden. Nieuwe Rotarians (m/v) zijn van harte welkom. De wekelijkse bijeenkomsten worden gehouden op dinsdagavond van 18.00 tot 20.00 uur in restaurant De Gouden Leeuw te Voorschoten.

Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Rotary Club Voorschoten-Leidschendam

Paul van Wezenberg

Telefoon: 06 - 21 58 62 07

E-mail: ibg2@kpnplanet.nl

www.rotary.nl/voorschotenleidschendam