Wijnproject 2014 / 2015

< terug naar overzicht

Project foto's

wijnbottelen
  1. wijnbottelen

Projectgegevens

Datum project
1 januari 2015
Netto resultaat
€ 3.250,00
Jaar van begunstiging
2015
Plaats project
Schoonhoven
Website project
 
Verantwoordelijke
Peter Jan de Jong
Tijdsinvestering
50
Personen nodig
20
Club
Schoonhoven
Regio
Het Groene Hart
District
District 1570 RI

Soort project

Rotary Foundation
Nee
Soortcode
zelfwerkzaam

Doel project

Doelcode
burgerij
Plaats en land begunstiging
Schoonhoven in NETHERLANDS
Website doel:
www.artopostlaboro.nl

Ieder jaar bottelen de leden van Rotary Schoonhoven vele flessen wijn. Met de „winst“ ondersteunt Rotary Schoonhoven ieder jaar een of meerdere goede doelen. Dat zijn bestedingen die Rotary Schoonhoven goeddunken en jaarlijks is er ook een van te voren geselecteerd onderwerp of doel.

De proefcommissie heeft twee goede wijnen geselecteerd. Natuurlijk een rode en een witte. Wijn kan besteld worden per 12 stuks of via een sponsorpakket.

Etiket, ontworpen door Piet Bultsma (www.wapenschilder.nl).:

DONATIES WIJNPROJECT 2015

In 2015 werden een tweetal organisaties in het zonnetje gezet door Rotaryclub Schoonhoven. Dit gebeurde in Natuurmuseum De Wielewaal van familie Rijneveld. Dit jaar besloot Rotary te kiezen voor het Natuurmuseum om middelen beschikbaar te stellen met als doel een ree (aangereden en afkomstig uit onze streek) te laten opzetten.

In het museum werd dit nieuwe ‘museumstuk’ onthuld en overhandigd door Rotaryvoorzitter Teja Ras in bijzijn van leden van Rotary.

Op de foto overhandigt Rotary Schoonhoven voorzitter Teja Ras (midden) symbolisch een cheque voor de opgezette ree aan de heer en mevrouw Rijneveld.

..en dit is het resultaat

Daarnaast ontving toneelvereniging Arto Post Laboro uit Schoonhoven een cheque van € 1.000. Deze toneelvereniging wil deze extra middelen inzetten voor jeugdtoneel. Zowel De Wielewaal als Arto Post Laboro reageerden zeer verheugd op de bijdrage.

Op de foto overhandigt Rotary Schoonhoven voorzitter Teja Ras (midden) symbolisch een cheque voor het jeugdtheater aan twee bestuurders van Arto Post Laboro Peter van Minnen (voorzitter, uiterst links) en Rob Lelieveld (penningmeester, rechts).

RTV Krimpenerwaard maakte van de gelegenheid een leuke film, die kunt u hier terugkijken. De verschillende bestuurders vertellen in de film meer over de (eigen) organisatie. https://www.youtube.com/watch?v=oVJaQIimU5I