VMTC-Motary

< terug naar overzicht

Project foto's

Manege in het BioBos
  1. Manege in het BioBos

Projectgegevens

Datum project
13 juni 2015
Netto resultaat
€ 30.000,00
Jaar van begunstiging
2015
Plaats project
Putten
Website project
www.vmtc-motary.nl
Verantwoordelijke
Egbert-Jan van Hasselt
Tijdsinvestering
Personen nodig
21
Club
Ermelo-Putten
Regio
Noord-Veluwe
District
District 1560 RI

Soort project

Rotary Foundation
Nee
Soortcode
fundraising

Doel project

Doelcode
gehandicapten
Plaats en land begunstiging
Arnhem in NETHERLANDS
Website doel:
http://www.stichtingbio.nl/ManegeinhetBioBos.aspx

Op zaterdag 13 juni 2015 organiseerde de Rotary Club Ermelo-Putten voor de 24ste keer met veel succes de VMTC-Motary. Meer dan 700 deelnemers reden de ruim 400 Km lange motor toertocht en brachten een bedrag van € 15.000 bijeen voor de Stichting Manege in het BioBos. Dat bedrag werd verdubbeld door de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK) zodat de totale opbrengst € 30.000 bedraagt! Het geld zal worden besteed aan de aanschaf van een fonkelnieuwe koets voor kinderen in een rolstoel. Zij kunnen daarmee genieten van het paardrijden - als passagier of met de teugels in de hand.

Dit geweldige resultaat werd bereikt in nauwe samenwerking met de Veluwse Motor Toerclub (VMTC), de Rotary Club Dorsten (Dld) en was alleen mogelijk dankzij de gulle bijdragen van onze sponsoren (http://www.vmtc-motary.nl/informatie/sponsoren/ ), de verdubbeling van de opbrengst door de NSGK, de inzet van de vele vrijwilligers van de Rotary en de VMTC en last but not least de enthousiaste deelnemers!

Wij verheugen ons nu alweer op de 25ste VMTC-Motary die in juni 2016 zal worden verreden. Samen met de VMTC gaan we ons uiterste best doen om er een memorabele jubileumtocht van te maken!