Stadstuin Rusthout

< terug naar overzicht

Projectgegevens

Datum project
6 mei 2017
Netto resultaat
€ 150,00
Jaar van begunstiging
2017
Plaats project
Leidschendam
Website project
https://www.rotary.nl/voorschotenleidschendam/65-jaar/
Verantwoordelijke
Albert Zwart
Tijdsinvestering
6
Personen nodig
15
Club
Voorschoten-Leidschendam
Regio
Vliet en Ommelanden
District
District 1600 RI

Soort project

Rotary Foundation
Nee
Soortcode
zelfwerkzaam

Doel project

Doelcode
jeugd
Plaats en land begunstiging
Leidschendam in NETHERLANDS
Website doel:
http://stadstuinrusthout.nl/

65-jarig jubileum

Opnieuw een aantal afgeronde klussen in Stadstuin Rusthout en drie bijzondere onderscheidingen. Dat is de fraaie oogst van de viering van ons 65-jarig jubileum.

Onze Rotaryclub dateert van 5 mei 1952. Alle reden voor een feestje. Zoals we dat tegenwoordig graag doen, staken we eerst de handen uit de mouwen. In Stadstuin Rusthout te Leidschendam legden we een pad aan, schuurden we een tafel, verfden we deuren, wiedden we onkruid, legden we rubberen tegels en sjouwden we eindeloos met zand, aarde en compost.

Voor het avondprogramma waren ook de partners en de vriendenclubs uitgenodigd. Na een gezamenlijk fietstochtje van Voorschoten naar boerderij de Raaphorst in Wassenaar kon het feest beginnen. Jachthoorngroep Waalsdorp opende het programma, gevolgd door een buffet van Me Gusta. Belangstellenden kregen uitleg over de gloednieuwe melkrobot.

Drie leden werden onderscheiden voor hun verdiensten. RC Iserlohn verraste Henk de Bakker met een Paul Harris Fellow met één saffier. Katja van der Klaauw en Marc van Dijk ontvingen een Paul Harris Fellow van onze eigen club. RC Leidschendam-Duivenvoorde doneerde 150 euro ten bate van Stadstuin Rusthout. Met livemuziek van Wij Drie bleef het nog lang gezellig.

C:\Users\Katja vd Klaauw\Desktop\65 jaar..jpg

C:\Users\Katja vd Klaauw\Desktop\Stadstuin.jpg